Over ons

LIFTUS is de meest veelzijdige merkonafhankelijke aanbieder van liftoplossingen in Nederland, België en Duitsland.

Wij zorgen ervoor dat u thuis onafhankelijk toegang heeft tot alle woonlagen. Ook voor het realiseren van uw toegankelijkheid bij winkels, restaurants en bedrijven, stichtingen, verenigingen en overheidsinstellingen wordt onze hulp ingeroepen.

Kortom, in elke situatie - of het nu gaat om een paar treden of een paar etages - wij zorgen ervoor dat u een onafhankelijke en veilige toegang heeft.

Er zijn zoveel soorten liften; verschillend in techniek, maar ook in gebruik(sgemak), vormgeving, kwaliteit en uiteraard prijs. LIFTUS begrijpt dat u soms door de bomen het bos niet meer ziet. Daarom zijn we er om u persoonlijk advies te geven. Onze passie en expertise delen wij graag met u: ervoor zorgen dat u thuis en elders onafhankelijk toegang hebt tot alle verdiepingen, of dit nu om een opstap gaat of om een paar etages.

Wij zijn merkonafhankelijke adviseurs; wij kunnen dus bij ons advies vrij kiezen uit technieken en toepassingen die voor u van belang zijn, daarbij rekening houdend met eventueel andere benodigde woningaanpassingen.

Daarom willen we u ook graag een beetje leren kennen. We krijgen dan een goed beeld van de mogelijkheden en kunnen u juist informeren met onze ervaring in de vele liftsystemen en kennis van de nieuwste innovaties.

Bij LIFTUS kunt u vertrouwen op een eerlijk en oprecht advies.

Bel of mail ons voor een vrijblijvende afspraak!

LIFTUS is in 2008 opgericht door Eef-Jan van der Veen en Mattanja Overbeeke. Hun brede technische kennis, hun ervaring als rolstoelgebruiker en mantelzorger en hun passie en visie, maakte dat zij heel goed zagen waar het in de liftenbranche anders en beter kon. Met de start van LIFTUS stak er een frisse wind op die nog steeds voor veel positieve veranderingen zorgt in de branche.

Bij familiebedrijf LIFTUS draait het om mensen. Wij bekijken samen met u hoe we tot de beste liftoplossing kunnen komen. Met ons persoonlijke advies leggen we de verbinding tussen uw wensen en mogelijkheden en die van lifttechniek en de omgeving. Onze liftoplossingen zijn dan ook specifiek op u als gebruiker afgestemd.

Bel ons gerust op 0527-260265 of mail ons op info@liftus.nl

Eef-Jan van der Veen
&
Mattanja Overbeeke