Videos

Bekijk hieronder enkele video's over onze producten:

Video Flexstep

De Flexstep is één van de meest plaatsbesparende en bijzondere liften; het is een trap én lift ineen en kan uw huidige trap vervangen. Met één druk op de knop verandert de trap in een liftplatform. Het is de perfecte oplossing om verschillende niveaus toegankelijk te maken voor rolstoelgebruikers. De Flexstep is volledig veilig in gebruik en kan aangepast worden aan de omgeving, het interieur en de architectuur, zowel binnen als buiten.

Video Homelift

De VM Homelift is een ruimtebesparende elegante oplossing voor met name thuissituaties. De gehele lift gaat door het plafond heen, waardoor deze maximaal ruimtebehoud geeft in huis. De VM Homelift beschikt over de beste techniek voor dit type lift, namelijk hydroliek. Dat is een volledig gesloten systeem dat garandeert dat de lift geruisloos beweegt, volledig veilig is voor kinderhandjes (geen ruwe vette kabels) en heel energiezuinig is.

Video Hydrolift

De Hydrolift overbrugt een hoogteverschil tot 1,2 meter binnen of buiten, tilt met gemak 500kg en kan op vele plaatsen toegepast worden. Doordat er voor deze lift geen aanpassingen aan het gebouw zelf nodig zijn, is deze lift uitermate geschikt voor de toegankelijkheid van monumentale panden, net als de Sesam-lift. De inleg van de lift kan helemaal aangepast worden aan de omgeving en bijvoorbeeld bestaan uit parket, antieke klinkers, vloerbedekking, etc. Zo past deze lift altijd in iedere omgeving.

Video Sesam Lift

De Sesam-lift, ook wel 'Sesam-open-u'-lift is een prachtige innovatie. In de basis-stand is er slechts een trap te zien, maar wanneer nodig schuift deze trap geheel in en komt er een platformlift te voorschijn, geschikt voor hoogten tot 100 cm. De Sesam-lift is met name zeer geschikt voor toepassing in en bij monumentale panden en overheidsgebouwen. Niet alleen oogt de lift heel mooi, de verborgenheid van de lift zorgt ervoor dat deze ook vandalismebestendig is.